Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella

Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella
Referentie nr.: 108153
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2 tot 3
Badkamers: 2 tot 3
Bebouwd m2: 140 tot 260
Terras m2: 50 tot 130
Perceel m2: 0
Prijs:
Op aanvraag

Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 0Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 1Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 2Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 3Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 4Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 5Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 6Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 7Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella 8
Details van het object

Appartementen en penthouses te koop in Malibu, Puerto Banus – Marbella

Malibu is een direct aan zee gelegen 5*complex op wandelafstand van de haven en het centrum van Puerto Banus.

Dit eerstelijnstrand complex bestaat uit 72 luxueuze appartmenten in moderne stijl.
De appartementen bestaan uit 2, 3 of 4 slaapkamer suites en hebben een woonoppervlakte van ongeveer 140m2 tot 260m2 plus terrassen van ongeveer 50 tot 130m2.

Alle appartementen liggen direct aan zee, zijn zuidoost- tot zuidwestgeoriënteerd en kijken over de subtropische tuin en zwembaden naar zee. Malibu biedt een zeewaterlagune zwembad en een verwarmd buitenzwembad, beide met uitzicht op zee.

De kwaliteit is de hoogst vindbare in Marbella en beidt de eigenaars iedere luxe en comfort die u mag verwachten van een vijfsterrencomplex.

Een wandelboulevard wordt momenteel aangelegd die de strandpromenade van San Pedro zal verbinden met de haven van Puerto Banus.

In de ommiddellijke omgeving van Malibu vindt u o.a. het vijfsterren Guadalpin hotel en de vermaarde beachclubs van o.a. Ocean Club en Budda beach, evenals verscheidene chiringuito´s (strandrestaurants) zoals o.a. het bekende Mistral beach.

Costas & Casas International Real Estate in Puerto Banus biedt potentiële kopers van appartementen en penthouses in Malibu het volledige te koop zijnde aanbod evenals discrete verkopen.

Aarzel niet ons te contacteren indien u een appartement zoekt in Malibu of als u interesse heeft in een beachfront en/of up-market eigendom op een toplocatie in het gebied van Marbella, Benahavis en Estepona.

Eigenaars in Malibu die hun appartement wensen te verkopen kunnen vrijblijvend contact op nemen met Costas & Casas voor een professionele marketing met het best mogelijke resultaat.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview