Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella

Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella
Referentie nr.: 122788
Status: Off Market
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 285
Terras m2: 0
Perceel m2: 1160
Prijs:
€ 1.295.000

Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 0Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 1Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 2Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 3Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 4Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 5Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 6Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 7Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 8Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 9Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 10Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 11Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 12Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 13Luxueuze villa te koop op de Golden Mile in Marbella 14
Details van het object

Te koop: Luxueuze villa op de Golden Mile in Marbella

Deze prachtige en in neoklassieke stijl opgetrokken villa staat op een ruim bemeten perceel in het hart van Marbella’s gevierde Golden Mile.

De villa staat onder permanente bewaking dankzij de beveiligingsdienst van het wooncomplex waarvan zij deel uitmaakt.

De woning is uitzonderlijk goed onderhouden door de huidige eigenaar en is georiënteerd op het zuiden / zuidwesten.

De villa geniet onbelemmerde uitzicht op zowel de Middellandse Zee als de imposante bergketen die de Costa del Sol scheidt van het achterliggende hoogland.

Binnen beschikt de villa over vier slaapkamers – alle voorzien van en-suite badkamers – naast een grote, maar nog steeds gezellige, gecombineerde woon- en eetkamer, een volledig ingerichte en uitgeruste keuken met Smegg witgoed en een ontbijthoek, een thuisbioscoopzaal, een gastentoilet en verschillende terrassen en veranda’s.

De omheinde en voor doorgaand verkeer gesloot residentiële woonwijk is uitstekend gelegen op vijf à tien minuten rijden van zowel Puerto Banús als het stadscentrum van Marbella.

Overige kenmerken:

• Woon oppervlakte: 285m2
• Kavel grootte: 1.160m2
• Marmeren vloeren door de hele woning
• Centrale verwarming op aardgas
• Klimaatregeling voor zowel verkoeling als verwarming
• Alarminstallatie
• Aansluitingen voor satelliettelevisie
• Barbecue installatie
• Groot privé zwembad
• Goed onderhouden subtropische tuinen
• Bergingsruimten

OFF MARKET

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview