Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella

Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella
Referentie nr.: 110364
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 244
Terras m2: 0
Perceel m2: 646
Prijs:
€ 895.000

Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 0Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 1Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 2Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 3Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 4Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 5Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 6Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 7Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 8Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 9Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 10Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 11Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 12Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 13Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 14Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 15Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 16Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 17Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 18Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 19Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 20Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 21Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 22Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella 23
Details van het object

Koopje! Villa te koop vlakbij Puerto Banus in Nueva Andalucia te Marbella

Te koop vlabkij Puerto Banus

Vrijstaande villa gelegen op korte wandelafstand van de jachthaven van Puerto Banus en alle voorzieningen, winkels, El Corte Ingles, tientallen restaurants en boetieks, het strand met zijn beachclubs en strandpromenade.

Rustige villawijk

Gelegen nabij een van de toegangswegen in Nueva Andalucia, de golfvallei van Marbella met meer dan 100 holes.

Villa te koop

Zuidgeoriënteerd, heel de dag zon

Privacy

Volgroeide en mooie privé tuin met een verwarmd zwembad, poolhouse met billiard en toilet, bar en bbq.

Ruime en zonnige overdekte en open terrassen

5 slaapkamers, 4 badkamers waarvan 2 en suite plus 1 badkamer met douche die ook als gastentoilet kan gebruikt worden.
De hoofdslaapkamer en suite heeft toegang tot het terras boven

Ruime woonkamer met open haard

Volledig ingerichte keuken

Overige kenmerken:
Créme kleurige marmeren vloeren en laminaat
Airconditioning w+k
Alarm
Sat.TV.
Kluis
2 bergingen
Garage

Investeringseigendom

De villa heeft een uitstekend verhuurpotentieel omdat het zo dicht is bij Puerto Banus waar weinig villa´s zijn en al bijna helemaal niet voor dit bedrag, bovendien heeft het 5 slaapkamers waaronder een gastenappartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer.
De villa kan ook uitgebreid worden op een eenvoudige manier.

Samengevat:

Een vrijstaande koopvilla in een rustige buurt op een steenworp van Puerto Banus in Marbella voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview