Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum

Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum
Referentie nr.: 111022
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Bebouwd m2: 135
Terras m2: 30
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 250.000

Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 0Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 1Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 2Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 3Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 4Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 5Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 6Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 7Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 8Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 9Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 10Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 11Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 12Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 13Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 14Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 15Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 16Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 17Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 18Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum 19
Details van het object

Koopje! Luxe golf appartement te koop in een golf resort tussen Marbella en Estepona centrum

Eerstelijngolfresort met 24h. security, goed onderhouden gemeenschappelijke tuinen, zwembaden met waterval, groot binnenzwembad, spa en gym.

Het resort heeft ook een luxe clubhuis voor de eigenaars met een receptie, restaurant, bar, kinderspeelkamer met biljart,  en eigenaarslounge met open haard.

Op slechts 2 minuten rijden van het dichstbijzijnde commercieel centrum en 5 minuten rijden naar Puerto Banus in Marbella.

Zuid- en zuidwestgeoriënteerde appartementen

Tuin appartement

Uitzicht op de tuin

Privacy

3 slaapkamer koopappartement

Ruime woon- en eetkamer.

Volledig ingerichte keuken met granieten werkblad en Siemens apparatuur.

Materialen en afwerking van hoge kwaliteit

Overige kenmerken:
Antiek marmeren vloeren
Airconditioning
Vloerverwarming in de badkamers
Dubbel glas
Alarm
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview