Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella
Referentie nr.: 110439
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Appartement
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Bebouwd m2: 110
Terras m2: 52
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 199.000

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 0Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 1Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 2Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 3Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 4Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 5Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 6Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 7Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 8Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 9Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 10Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 11Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 12Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella 13
Details van het object

Koopje! Appartement te koop in Nueva Andalucia te Marbella

Gelegen in een omheind complex met concierge service, gemeenschappelijke tuin met 2 zwembaden, speeltuin, tennis- en basketterrein.

Op loopafstand van het strand, strandpromenade, strandrestaurants, beachclubs en Puerto Banus!

Zuidoostgeoriënteerd

ZIcht op de tuin, zwembad, de La Concha berg en deels zeezicht

2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en suite

Volledig ingerichte keuken

Overige kenmerken:
Marmeren vloeren
Airconditioning w+k
Dubbel glas
Sat.TV.
Garage en berging

Lage community fees.

N.B. Bovenstaand appartment (zie foto´s) is verkocht. Wij hebben echter nu een ander appartement in dit complex te koop. Het appartement heeft 2-slaapkamers en heeft een groot terras van 52m2. Het terras is zuid en westgeoriënteerd. De afmetingen en prijs op deze webpagina zijn van het huidige appartement nu te koop.

Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview