Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum

Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum
Referentie nr.: 123207
Status: Te koop
Gebied: Estepona
Type: Appartement
Slaapkamers: 2 tot 4
Badkamers: 2 tot 4
Bebouwd m2: 112 tot 224
Terras m2: 37 tot 145
Perceel m2: 0
Prijs:
€ 782.000

Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 0Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 1Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 2Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 3Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 4Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 5Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 6Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 7Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 8Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 9Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 10Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 11Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 12Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 13Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 14Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 15Estepona te koop: Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van het centrum 16
Details van het object

Nieuwe moderne luxe appartementen, eerstelijnstrand en loopafstand van Estepona centrum

Een project van slechts 18 appartementen gelegen op wandelafstand van de haven en het centrum van Estepona dat de charme heeft van een traditionele Andalusische kustplaats met een historisch centrum doch met een cosmopolitisch karakter.

Het complex is omheind en voorzien van tuinen, zwembaden met waterval, een binnenzwembad, Spa, sauna en directe toegang tot de strandpromenade.

Zuidgeoriënteerd

Panoramisch uitzicht op de baai en de Middellandse Zee tot aan de Straat van Gibraltar en de Afrikaanse kust.

De open terrassen zijn ruim en zonovergoten. De schuifpuien met ramen van de vloer tot het plafond zorgen voor een maximale lichtinval.

De appartementen zijn ruim en baden in het licht.

De woonkamer, keuken en terrassen vormen door hun open karakter een geheel.

U kunt kiezen voor een open of een gesloten keuken. Het is een Italiaanse design ekuken met o.a. een dubbeldeurs koelkast, 2 ovens en een wijnkoeler. De apparatuur is van Gaggenau.

De hoofdslaapkamer biedt directe toegang tot het terras en fantastisch zeezicht. De ensuite badkamer heef een jacuzzi en marmeren en natuurstenen wanden en vloeren.

De penthouses hebben een dakterras met een privé infinity zwembad.

Overige kenmerken:

Kalkstenen tegelvloer (90x90cm tegels)
Vloerverwarming in het hele appartement
Airconditioning voor verkoeling en verwarming
Electrisch bedienbare rolluiken
Alarmsysteem
Garage en berging

Nog maar enkele appartementen te koop.

TE KOOP: LAATSTE APPARTEMENT
Penthouse, 3 slaapkamers, 273m2, 1.950.000€
Appartement 2 slaapkamers 172m2 1.250.000€

INSTAPKLAAR
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview