Zoek Woningen
Prijs vanaf
Prijs tot
Slaapkamers
Type
Status
Lifestyle
Gebied
Referentie nr.
Omschrijving
Meest recent... Klik hier

Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella

Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella
Referentie nr.: 111527
Status: Te koop
Gebied: Marbella
Type: Villa
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Bebouwd m2: 355
Terras m2: 21
Perceel m2: 1579
Prijs:
€ 995.000

Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 0Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 1Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 2Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 3Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 4Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 5Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 6Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 7Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 8Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 9Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 10Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 11Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 12Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 13Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 14Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 15Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 16Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 17Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 18Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 19Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 20Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 21Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 23Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 24Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 25Urgente verkoop! Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella 26
Details van het object

Villa in Andalusische stijl te koop in Estepona, Marbella

Gelegen in een complex van privé-villa’s op een uitzonderlijk goede locatie in Estepona, Marbella West.

Op slechts twee minuten rijden van restaurants, supermarkten, vele andere gemakken en een bekende golfbaan. Op amper tien minuten afstand van Puerto Banús met al zijn boetieks, winkelcentra, strandpaviljoenen, clubs en de promenade.

Georiënteerd op het zuiden en het zuidwesten opdat u kunt genieten van de beste zonneschijn.

Goed uitzicht op de privé-tuin, het zwembad en de zee.

Ruime overdekte en open terrassen.

Het perceel meet meer dan 1.500 m2 en omslaat een goed onderhouden, volgroeide privé-tuin met een prieeltje en een verwarmd zwembad.

Oprijlaan met poort.

Patio entrée naar de hoofdingang.

Ruim-bemeten zit- en eetkamer met open haard.

4 slaapkamers, 4 en-suite badkamers en 1 gastentoilet.

Hoofdslaapkamer met kleedruimte, aangrenzend privé-terras en en-suite badkamer uitgerust met Jacuzzi.

Keuken met kookeiland, volledig uitgerust, voorzien van Bosch witgoed en een provisieruimte.

Waslokaal.

Kantoor

Overige kenmerken:
Crème-gekleurd marmeren vloeren in de hele villa.
Airconditioning warm & koud.
Vloerverwarming in de hele villa.
Dubbel glas.
Raamkozijnen van hardhout.
Satelliet televisie.
Alarminstallatie.
Garage voor 1 auto.
Parkeergelegenheid voor tenminste 5 extra auto’s.

Update: verder verlaagd van 1.250.000 € voor een snelle verkoop!
Ontvang meer informatie in uw mailbox d.m.v. dit formulier
Naam E-mail Adres Stad / Land Telefoon
Opmerkingen  


Costas & Casas heeft luxe appartementen en exclusieve villa´s te koop en te huur in Marbella, Benahavis, Estepona, Mijas, Puerto Banus, Nueva Andalucia, in exclusieve urbanisaties zoals “Sierra Blanca” en “La Zagaleta”, in San Pedro, op de Golden Mile en de New Golden Mile, evenals in Oost Marbella (met o.a. Los Monteros, Bahia de Marbella, Elviria, Hacienda Las Chapas,...)
Quality preview